Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding + kennisbank

Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding + kennisbank

Kennisbank IPMA D

Kennisbank IPMA D

Projectmanagement IPMA D Examenvoorbereiding

Dutch | 2021 | Publishing Date: 15/08/2021 | Paperback
Prijs € 43,55 € 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
978940180762C
Look Inside
978940180762C (2.53 MB)

Dit voorbereidingsboek IPMA D is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA D examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.

 

Dit voorbereidingsboek volgt dezelfde structuur als het basisboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ en bevat een uitgebreide samenvatting van de verplichte leerstof en een groot aantal meerkeuzevragen en open vragen met antwoordmodel om de leerstof te oefenen. De samenvatting en de oefenvragen sluiten volledig aan op de eindtermen voor IPMA D, zoals IPMA Certificering Nederland deze heeft vastgelegd in haar examengids.

 

In totaal bevat het voorbereidingsboek meer dan 250 meerkeuzevragen en meer dan 100 open vragen met meer dan 270 te scoren punten met antwoordmodel.  Ofwel: een schat aan oefenmateriaal.

 

In aanvulling op het examenvoorbereidingsboek IPMA D kan je tegen een geringe meerprijs ook nog voor een jaar toegang krijgen tot de bijbehorende kennisbank. Deze kennisbank bevat naast de samenvatting en de vragen, zoals die zijn opgenomen in dit voorbereidingsboek, veel extra meerkeuzevragen en open vragen om te oefenen. Daarnaast biedt de kennisbank uiteraard het digitale gemak dat je overal en altijd toegang hebt tot de leerstof en de daaraan gekoppelde vragenbank.

 

Het examenvoorbereidingsboek IPMA D is gereviewd door een uitgebreid team van IPMA-trainers en IPMA-gecertificeerde projectmanagers.

Meer informatie
SKU 978940180762C
Domains Project Management
Producttype Courseware
Book Width 17
Book Height 24
Publish Date 15 aug. 2021
Author B. Hedeman, Roel Riepma
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Projectmanagement IPMA D Examenvoorbereiding